07 март, 2016

Най-накрая го правя

Здравей четящи човеко,
Как си? Предполагам добре, пък дори и да не си, на другите ще кажеш, че си. Няма проблем да се чувстваш зле, временно е. :) Давай по същество:
Първият пост винаги е най-труден... или поне аз така си мисля. Винаги съм искала да пиша, но това проклето първо писане, не веднъж ме е спирало. Но както настъпването на месец Март дава шанс на пролетта, така и аз давам шанс на себе си, за да ви кажа какво извънземно всъщност съм аз.
Казвам се Кристина(не съвсем извънземно име) и съм на скромните 16 години. Целта ми със започването на този блог е да разказвам за неща, които ме вълнуват и евентуално на вас да са ви полезни. Това са именно книги, мода, грим, пътувания, най-различни случки поднесени с щипка любов. Сериали и филми също обичам мноооооого. Очаквайте доста книжни ревюта, обсъждане на трендовете в модата и грима и разкази за любимите ми места и хора. Това е общо взето, не съм кой знае колко интересен човек (под прикритие съм, иначе си оставам извънземно), но все пак ако имате някакви въпроси, може да ги зададете.

11 коментара:

 1. Добра дошла! Ще ми бъде приятно да чета публикациите ти. Успех! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Добре дошла и от мен! С удоволствие ще чета блога ти и ти желая успех занапред! (:

  ОтговорИзтриване
 3. Добре дошла в блогър обществото! Желая ти много успех и с нетърпение ще чакам публикациите ти ^^

  ОтговорИзтриване
 4. Добре дошла, желая ти успех и ще чакам публикациите ти ^^.

  ОтговорИзтриване
 5. Добре дошла! :) И аз очаквам публикациите ти с нетърпение! Успех :)

  ОтговорИзтриване
 6. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване